Изграждане на SEO стратегия от LinkBox

0
(0)
0 26
350 лв.
28 дни

Създаването на правилната и точна SEO стратегия е основата за провеждането на успешна цялост SEO кампания. Ние от дигитална агенция LinkBox все вече над 8 години в този бранш и имаме десетки доволни клиенти в много различни ниши. За създаване на стратегия, която ще работи могат да се поставят три основни етапа – нишо проучване, планиране на SEO процесите и финансовото планиране.

Нишово проучване и анализи

Началната стъпка е да се запознаем подробно с Вашия бизнес и да разберем неговите особеност. Ще разберем как той работи, какви са целите му и къде трябва да се „състезава“ в търсачките. Това се постига чрез избиране на определени ключови думи и сме локализирали слаби и силни страница на бизнеса. След това се правят проучванията свързани с Google, където вече избираме дадени ключови фрази, разучаваме конкуренцията и техните уебсайтове. Подробното запознаваме ни позволява да направим анализи и измервания на сайта Ви за Google и как точно той го „вижда“.

Когато тези етапи са завършени и вече знаем как е структуриран Вашия сайт, моментното му състояние и други, вече имаме база са поставяне на SEO целите.

 

Планиране на SEO процесите

След като разполагаме с всичката информация от първия етап вече имам способността да планираме. Ще планираме какво точно трябва да се случи и го разпределяме на малки и лесни определени стъпки за изпълнение.

 

Финансово планиране

Във финална стъпка вероятно ще се чудите колко това ще Ви струва. След добиване и остойностяване на информацията след и разпределение на бюджета. Ще обсъдим с Вас какви са възможностите на Вашия бизнес и резултатите, които искате да бъдат постигнати. Ще определим и разпределим бюджета оптимално, за да може той да покрие всички и по- голяма част от нуждите на Вашия сайт.

 

Колко струва?

Цените винаги могат да варират и най- често те биват обсъждани и съгласувани с клиентите. Сумите могат да започнат от 350лв за малък локален бизнес до над 2500лв за големи онлайн магазини с много продукти. Свържете се с нас за уточняване на цените.

Детайли за контакти:

имейл: sales@linkbox.bg - Мариян Колев - 359899961595

 

Локация

No reviews found.

No comments found for this product. Be the first to comment!

Този сайт използва бисквитки, за да предостави пълната си функционалност. Ако продължите да го използвате ние ще приемем, че сте съгласни с това. :)