Осветителни тела Artemide

От selamore
0
(0)
0 37
200 лв.
28 дни

Основана през 60-те години, Artemide е един от най-известните производители на осветителни тела в света. Известен е и със своята философия "Човешката светлина".
Artemide може да се похвали с отлични умения в сферата на лекия дизайн и иновациите, и с продукти, резултат от изследвания и висококачествено производство.
Компанията е разработила много патенти за изобретения и иновативни технологични, механични и опто-електрически решения.
Принос към историята на международния дизайн Artemide има с продукти като Eclisse (1967, дизайн Vico Magistretti), Tolomeo (1989, дизайн Michele De Lucchi и Giancarlo Fassina), Pipe (2004, дизайн Herzog & De Meuron) и IN-EI Collection (2014, дизайн Issey Miyake) - всички показани на наградите Compasso D'oro.
Лампите Artemide са дизайнерски икони на съвременния дизайн. Те са изложени предимно в музеи за съвременното изкуство и дизайнерски колекции.
Artemide си сътрудничи с най-известните международни дизайнери и активно популяризира семинари с училища по дизайн, за да открива млади таланти. В стремежа си към иновации, Artemide си партнира за изследвания с най-добрите италиански и международни университети.

Локация

No reviews found.

No comments found for this product. Be the first to comment!

Този сайт използва бисквитки, за да предостави пълната си функционалност. Ако продължите да го използвате ние ще приемем, че сте съгласни с това. :)