Сладкарница - Приказка от Сладкиши

0
(0)
0 104
62 лв.
4 месеца

Създадохме “Приказка от сладкиши” с единствената идея на създаваме качествени торти, сладки хапки и продукти като цяло. Освен предварителната поръчка, която можете да направите и просто да вземете от нашия адрес, ние разполагаме с удобни и уютни места за наслаждаване на нашите торти и сладкиши. 

На място разполагаме със стандартни торти, сладки и солени хапки, които да опитате. Разбира се, приемаме поръчки за рожденни дни, погачи и други по- чести поводи. Разполагаме с различни видове кремове и блатове, така че да направим най- подходящата торта за Вашия случай. Ако пък имате специален повод като сватба или просто предпочитате по- специфична торта - имаме възможност и за изпълняване на този вид поръчки. 

Малките сладкиши, които предлагаме и са във вид на различни видове тарталети, еклерчета, различни видове трюфели и бисквитки. От друга страна соленото ни меню е добро допълнение към Вашата малка почерпка по какъвто и да е повод!

Локация

No reviews found.

No comments found for this product. Be the first to comment!

Този сайт използва бисквитки, за да предостави пълната си функционалност. Ако продължите да го използвате ние ще приемем, че сте съгласни с това. :)